Beheer

Profiteer nu het eerste jaar gratis van een all-in beheerspakket van Vastgoed Noord-Nederland bij aankoop van uw studentenpand!

Wanneer u overweegt om een studentenpand te kopen, komt er natuurlijk één en ander bij kijken. Zo zult u onderhoud moeten plegen aan uw pand, een snelle en kordate service is belangrijk voor uw huurders. Wij beschikken over eigen personeel wat dagelijks in de stad aanwezig is, om ook uw pand te onderhouden, waardoor uw klus nog dezelfde dag wordt opgelost. Wanneer u bij ons een pand aankoopt bieden wij u ook de mogelijkheid om het eerste jaar gebruik te maken van ons eigen personeel.

Daarnaast kunt u ook het eerste jaar gratis de verhuur en indien gewenst het administratieve beheer via ons laten verlopen en kunnen wij u scherpe tarieven aanbieden voor het te verzekeren pand. Voor meer informatie kunt u daarover contact opnemen met ons kantoor.

Altijd op de hoogte van ons nieuwe aanbod?
vastgoed noord-nederland, studentenpanden, groningen

Op onze website vindt u niet altijd al ons aanbod. Wilt u op de hoogte blijven van het eerste en meest exclusieve aanbod, schrijft u zich dan hier in!

Gefeliciteerd, u staat vanaf nu ingeschreven!