Aanbod

Wij hebben ervoor gekozen om ons aanbod niet online te plaatsen. Uiteraard kunt u per mail of telefoon op de hoogte gebracht worden van ons huidige aanbod. Wij zijn bereikbaar via onze contactgegevens.

Om altijd op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod kunt u zich inschrijven via onderstaand inschrijfformulier. Ook zijn we te volgen via   Facebook en  Twitter!


Er staat slechts een deel van ons aanbod op de website. Door middel van ons emailprogramma kunnen wij u maandelijks op de hoogte houden van onze nieuwe exclusieve objecten. Om gratis ons exclusieve aanbod per email ontvangen, hoeft u zich enkel in te schrijven. Ook wij houden niet van spam, de emails die wij versturen zijn daarom ook persoonlijk opgesteld.

Gefeliciteerd, u staat vanaf nu ingeschreven!


Inschrijven bij Vastgoed Noord-Nederland

Wanneer u ingeschreven staat bij Vastgoed Noord-Nederland word u maandelijks op de hoogte gebracht van ons laatste aanbod. Slechts een deel van ons aanbod staat op de website. Het grootste deel doen wij via stille verkoop.

Geen zorgen, wij houden niet van spam. Eens in de zoveel tijd kunt u van ons een persoonlijke email verwachten met daarin ons nieuwe aanbod. Uitschrijven is geen enkel probleem, u kunt ten alle tijden uitgeschreven worden. Klik simpelweg op de button ‘uitschrijven’ zodra u een email ontvangt.

Heeft u een vraag over het inschrijven? Neem contact met ons op.

Altijd op de hoogte van ons nieuwe aanbod?
vastgoed noord-nederland, studentenpanden, groningen

Op onze website vindt u niet altijd al ons aanbod. Wilt u op de hoogte blijven van het eerste en meest exclusieve aanbod, schrijft u zich dan hier in!

Gefeliciteerd, u staat vanaf nu ingeschreven!